Ilgiausiai dirbo tiesioginiame radijo eteryje

Lietuvos rekordas: Ilgiausiai – 40 valandų – tiesioginiame radijo eteryje dirbo radijo laidų vedėjas Gintas Vaičikauskas 2023 m. lapkričio 15-17 dienomis, M-1 radijo studijoje Vilniuje.

Gintas sulaukė ypatingo savo kolegų ir klausytojų palaikymo: radijo gerbėjai rašė laiškus, siuntė palaikymo žinutes. Tą patį palaikymą išreiškė ir live transliacijų metu rašydami įdomius klausimus bei palaikymo ir palinkėjimo žodžius. Siūlė ir ,,susimesti” tam, jog Gintas rekordą pratęstų dar kelioms valandoms.

Taip pat Gintui padėjo buvusių ir esamų kolegų kompanija bei M-1 radijo studijoje apsilankę svečiai, kurių gretose buvo ir ne vienas rekordininkas: Aurimas Valujavičius, irkline valtimi vienas perplaukęs Atlantą, didžiausios pasaulyje Delfinų kolekcijos savininkė Aušra Šaltenytė, įspūdingą ištvermės rekordą pasiekęs plaukų stilistas Kevin Gigevič (jis, beje, besisvečiuodamas radijo studijoje Gintą ir apkirpo!), muzikantas ir Jam Sessions rengėjas Mantas Meškerys.

Gintą prablaškyti stengėsi ir Mindaugas Stasiulis, prisijungęs iš Kubos, Ieva Stasiulevičiūtė iš Niujorko, į studiją užsukęs Justinas Jarutis ir Donatas Montvydas. 

Surengta nuostabi radijo šventė, trukusi beveik dvi paras. 

Rekordą stebėjo ir registravo Lietuvos rekordų agentūra ,,Rekordų akademija”.

Facebook
LinkedIn
Pinterest
El.paštas