Daugiausia šuolių į vandenį

Lietuvos rekordas: Daugiausia per valandą šuolių į vandenį kregždute nuo tramplinų ir bokštų – 700 – atliko „Sostinės vaikų ir jaunimo centro“ bendruomenė 2023 metų sausio 25 dieną, sveikindama Vilnių su 700-uoju gimtadieniu.

„Šuolis kregždute – grakštus ir elegantiškas, veržlus ir laisvas, kaip ir pats Vilnius. Tai šuolio klasika, įveikiama ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams“, – teigia Centro sveikatingumo skyriaus vadovė Audronė Kielė.
Dalyviai šuolius atliko nuo 5 tramplinų ir bokštų, kurių aukštis – nuo 10 cm iki 5 m. Dalyvių amžius – nuo 7-erių iki 65-erių metų. Vyriausioji šuolininkė – Liucija Balsienė – šuolių į vandenį sporto meistrė, šalies čempionė, pasaulio senjorų čempionatų čempionė, Sostinės Vaikų ir Jaunimo Centro trenerė, rekordo siekimą stebinčią publiką žavėjo savo preciziškai atliktais šuoliais ir gracingumu. Susikaupimą, discipliną demonstravo kiekvienas dalyvis. Siekiant rekordo, kai kuriems jų teko atlikti net po 20 šuolių kregždute! Na, o šuolių virtuozai, jau paskelbus rekordo rezultatus, atliko išties įspūdingą parodomąją programą.
Lietuvos rekordas, SVJC. Rekordų akademija
Rezultatus stebėti ir skaičiuoti padėjo:
Ignas Barkauskas
Rimantas Puronas
Jurga Simanavičienė
Kęstutis Autukas
Alė Pikturnienė, Kaunas
Aušra Jurevičienė, Kaunas
Lietuvos rekordas. Sostinės vaikų ir jaunimo centras
Lietuvos rekordas. Daugiausia šuolių į vandenį. Rekordų akademija

Lietuvos rekordas. Sostinės vaikų ir jaunimo centras, gražiausios rekordo akimirkos. Žiūrėti video.

Facebook
LinkedIn
Pinterest
El.paštas